معرفی و آموزش پخت انواع غذا

در این وبلاگ قصد دارم انواع غذا های ایرانی و خارجی رو معرفی و روش های پخت آنها را برای شما قرار بدم

معرفی و آموزش پخت انواع غذا

در این وبلاگ قصد دارم انواع غذا های ایرانی و خارجی رو معرفی و روش های پخت آنها را برای شما قرار بدم

طرز تهیه شیرینی ساق عروس دسری خوشمزه و لذیذ

شیرینی ساق عروس

یک شیرینی سنتی وخوشمزه ،نکاتی داره توضیح میدم ان شاا تهیه کنید ولذت ببرید،

برای تهیه این شیرینی می تونید از روغن جامد یا مخلوط روغن جامد وکره استفاده کنید،من روغن نیمه جامد استفاده کردم(روغن نیمه جامد لادن قوطی آبی رنگ، روی بخاراب کتری اب کنید وبگذارید یخچال تا خوب ببنده،پس از بستن استفاده کنید)

حدود نصف لیوان یا ۱۰۰ گرم روغن

پودر قند ۳ ق غ پر

پودرهل ۱ق م

گلاب ۱ق غ به دلخواه

ارد شیرینی پزی حدود ۲۵۰ گرم _یک ودو سوم لیوان_

درابتدا روغن+پودرقند و پودرهل را باهمزن انقدر بزنید تا حجیم وکرم رنگ شود سپس ۱ق غ گلاب افزوده وحدود  ۲۵۰ گرم ارد را کم کم ریخته،درابتدا با لیسک مخلوط کنیدو  درنهایت خمیر بدست امده را که ممکن است کمی پودری باشد با نوک انگشتان دست ورز دهید تا کاملا یکدست ولطیف و جمع شود

سپس خمیر را داخل نایلون حدود یک تادوساعت دریخچال استراحت دهید،

من ۲۵۰ گرم ارد را ریختم اگر ارد کم باشه شیرینی داخل فر پهن میشه،

سپس ازخمیر گوله های کوچکی برداشته کف دست بصورت بیضی پهن کنید گردو بگذارید وبافشار دست به دلخواه شکل دهید بدون درز و ترک خوردگی

(فقط خوب شکل بدین ومنسجم کنید که بعد ازپخت باز نشه یا شکلشون بهم نریزه)

درفر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود بیست دقیقه، زیر شیرینی کمی طلایی میشه ومغز اون کاملا پخته،

پخت شیرینی راچک کنید که وسط اون پخته باشه 

البته خیلی هم داخل فرنمونه که خشک وسفت بشن،این شیرینی کاملا ترده،

پس ازپختن وسردشدن درون پودرقند فراوان بغلطانیدچون این خمیر کم شیرینه وشیرینی اون ازپودرقنده

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.