معرفی و آموزش پخت انواع غذا

در این وبلاگ قصد دارم انواع غذا های ایرانی و خارجی رو معرفی و روش های پخت آنها را برای شما قرار بدم

معرفی و آموزش پخت انواع غذا

در این وبلاگ قصد دارم انواع غذا های ایرانی و خارجی رو معرفی و روش های پخت آنها را برای شما قرار بدم

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

پودینگ شکلاتی 

مواد لازم:

شیر پنج لیوان 

پودر کاکائو یک چهارم لیوان 

شکر یک لیوان 

کره شصت گرم

نشاسته ذرت یک چهارم لیوان

پودر ژلاتین چهار قاشق س

قهوه فوری دو ق س

شکلات تلخ(خیلی تلخ) صد گرم

خامه صبحانه یک و نیم لیوان 

آب جوش یک چهارم لیوان

طرزتهیه:

اول پودر ژلاتین رو روی یک لیوان شیر سرد بریزید و بعد بصورت بن ماری ذوب کنید 

قهوه فوری و ابجوش رو هم‌مخلوط کنید 

شکلات رو هم در مایکروفر ذوب کنید 

مابقی شیر،شکر ،خامه،نشاسته پودر کاکائو رو ترکیب و از صافی رد کنید روی حرارت ملایم مدام هم زده تا غلیظ شود در اخر کره شکلات مذاب رو اضافه کرده تا مجدد بجوش آید از روی حرارت برداشته وقتی از داغی افتاد ژلاتین بن ماری شده رو اضافه و سریعا هم میزنیم تا یکنواخت شود و مجدد از صافی رد کنید در قالب بریزید...

بهتره یک شب داخل یخچال بمونه و روز بعد از قالب براحتی درمیاد.

دستور صد در صد امتحان شده و تایید شده میباشد 

میتونید بصورت لیوانی هم سرو کنید

طرز تهیه بورک اسفناج

بورک اسفناج  مواد لازم :

۱ لیوان شیر 

۱ لیوان ماست 

۱ استکان روغن مایع 

۳ عدد تخم مرغ

۶ عدد یوفکا مواد میانی :

۱ کیلو اسفناج

۲ عددپیاز 

نصف استکان روغن مایع 

نمک فلفل سیاه 

۲ ق غ رب 

۲۰۰ گرم پنیر محلی چیزی مثل پنیر لیقوان ما  طرز تهیه:

اول اسفناج ها رو شسته آبشان که رفت خورد میکنیم .در ظرفی پیاز خورد شده رو با روغن مایع تا جایی که نرم شود تفت میدهیم .سپس اسفناج ها و نمک و فلفل را اضافه میکنیم .تا جاییکه که آبش کشیده بشه تفت میدیم از روی گاز بر میداریم وقتی که خنک شد پنیر رنده شده یا خرد شده رو اضافه میکنیم .برای سس روغن مایع ،ماست،تخم مرغ،شیر رو به خوبی هم زنید تا یکدست شود،یوفکا رو باز کنید و از سس خوب روش بمالید به ۴ قسمت تقسیم کنید مواد اسفناجی رو هم روی یوفکاها بزنید و به صورت گل بپیچید و از سس روی بورک ها بزنید و در فر ۲۰۰ درجه تا جاییکه سرخ شود بپزید .


اینم کیک کاسترد با روکش کرم کاسترد‌

اینم کیک کاسترد با روکش کرم کاسترد‌

‌ بریم سراغ دستورش

اول چهارتا تخم مرغ و با یه لیوان شکر وکمی وانیل پنج دقیقه هم میزنیم تا سفید و کشدار بشه بعد یه لیوان شیر و دو سوم لیوان روغن مایع ریخته و مخلوط میکنیم دو لیوان آرد و سه قاشق غذاخوری پودر کاسترد و کمی زعفران الک کرده و درحد مخلوط شدن هم میزنیم تو این کیک بکینگ پودر و آخر اضافه میکنیم یک قاشق بکینگ پودر هم به مواد افزوده و مخلوط میکنیم و در قالب چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای صدو هشتاد به مدت چهل دقیقه میزاریم تا بپزه.

دستور  کرم کاسترد برای روی کیک

دو قاشق پودر کاسترد و یک و نیم لیوان شیر و چهار قاشق شکر و کمی زعفران و مخلوط کرده و رو شعله مدام هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه این کرم و هم به صورت دسر میتونید سرو کنید هم مثل من روی کیک بریزید درهر صورت عالیه 

دوستان ممنون میشم اگه کارى مورد پسند واقع شد صلواتى نثار روح اموات کنید. ‌

آموزش طرز تهیه کیک کنجدی

#کیک_کنجدی

توی این کیک وانیل استفاده نشده در صورت تمایل میتونید کمی وانیل بزنید. . 

میتونید از پیمانه قنادی ویا لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید. 

مواد لازم:

(اندازه لیوان 250 میلی لیتر) 

4 عدد تخم مرغ 

1/5 لیوان شکر 

1 لیوان روغن 

1 لیوان ماست 

1 بسته بکینگ پودر 10 گرمی ترک (یا 1 قاشق مرباخوری )

2 لیوان آرد 

2 قاشق غذاخوری کنجد 

طرز تهیه:

قالب کیک را با کره خوب چرب کنید و کنجد بپاشید.

برای مایه کیک، در یک کاسه تخم مرغ و شکر را بریزید وحدود 10 الی 8 دقیقه با همزن برقی بزنید تا حجم مایه دو برابر شودبعد روغن و ماست را اضافه کنید و یکدور با همزن بزنید در حد مخلوط شدن بعد مواد خشک (آرد وبکینگ پودر را که‌ از قبل سه بار الک کرده بودید) اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا مایه صاف ویکدست شود.

مایه را داخل قالب بریزید و بزارید در فر تا از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 تا35 دقیقه تا کیک پخته شود.

(با خلال چک کنید) بعد بزارید کیک که خنک شد از قالب جدا کنید. . 

تخم مرغ آب پز رو با فر بپزید.

تخم مرغ آب پز رو با فر بپزید.
مواد لازم برای ۱۲ عدد تخم مرغ
سفیده و زرده رو از هم جدا کنید و در قالب کاپ کیک بریزید مانند کلیپ قالب را با فویل یا وسیله ای بالاتر از ظرف گود زیری قرار بدید و درون ظرف آب جوش بریزید و روش رو فویل بکشید، ظرف را برای ۱۳ دقیقه در دمای ۱۵۰ پرجه فر قراردهید. 
بعد از پخت زرده ها رو‌ با ۳ قاشق غذاخوری ماست یونانی، ۲ قاشق غذاخوری طعم دهنده، ۱ قاشق غذاخوری سس خردل و ۱ قاشق چای خوری سس تند ترکیب کنید و با ابزار اون رو روی سفیده های پخته بریزید.