معرفی و آموزش پخت انواع غذا

در این وبلاگ قصد دارم انواع غذا های ایرانی و خارجی رو معرفی و روش های پخت آنها را برای شما قرار بدم

معرفی و آموزش پخت انواع غذا

در این وبلاگ قصد دارم انواع غذا های ایرانی و خارجی رو معرفی و روش های پخت آنها را برای شما قرار بدم

طرزتهیه کباب تابه ای با انواع گیاهان و صیفیجات

 کباب تابه ای با انواع گیاهان و صیفیجات

مواد لازم :

۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

یک پیاز رنده شده و آب گرفته

سه ق جعفری خرد شده 

یک ق چ پودر آویشن

یک ق چ گرد غوره یا سماق و بیشتر برای روی خورشت

نمک و فلفل

فلفل دلمه ای هررنگی که در دسترس دارید 

پیاز قرمز یک عدد خلال

بادمجان سرخ شده سه عدد 

گوجه حلقه شده سه عدد 

رب گوجه یک ق غ

آب جوش یک و نیم لیوان ( نه بیشتر)

ترکیب روغن زیتون و کره در حد دلخواه 

روش کار :

مواد کباب تابه ای و برگر و گوشت استیک را از یک روز قبل آماده کنید ، اینکار باعث میشه گوشت ، به قول شفها ، کهنه بشه ، منظور از کهنه شدن رسیدن و جا افتادن هست در این صورت طعم گوشت بهتر و پختش راحت تر و بافتش بعد از پخت نرم تره ، مثلا هیچ وقت گوشت قربونی رو همون موقع نپزید بگذارید یک دو سه روزی در یخچال بمونه تا برسه یا به اصطلاح کهنه بشه مثل پنیر که میگذارند کهنه بشه و برسه و طعمش غنی و غلیظ و فر آوری بشه ...

گوشت و پیاز و جعفری و گرد غوره یا سماق و نمک و فلفل و پودر آویشن را باهم در ظرف در داری بریزید .

با دست تمیز ، پنج دقیقه ، ماساژ بدهید و در ظرف را بگذارید و ۲۴ ساعت در یخچال استراحت بدهید .

بعد همه گوشت را به شکل کتلت در آورید و روی یک سینی بگذارید .

تابه را داغ کنید و ترکیبی از روغن و کره در تابه بریزید ، تکه های شکل داده را در کمی آرد گندم که در بشقابی ریخته اید ، انداخته دو طرفش را آرد مالی کنید و در روغن با حرارت بالا ، خیلی کوتاه ، هر دو طرف را سرخ کنید تا تمام شوند و کبابها را بعد از سرخ شدن در بشقابی کنار بگذارید .

این تکنیک آرد مالی برای آب نیانداختن گوشت هست و غلیظ شدن سس این خوراک در آخر طبخ و برای نچسبیدن به ظرف .

بعد در همان تابه و در همان روغن باقی مانده رب را تفت دهید و کمی زردچوبه اضافه کنید و بعد آب جوش را به تابه اضافه کنید و کبابها را در کف تابه در سس بچینید و گیاهان و صیفیجات مورد نظر را روی کبابها بگذارید . در ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید تا آرام بجوشد و جا بیفتد . 

این غذا را با نان یا چلو و یک خروار عشق و مخلفات سرو کنید .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.