معرفی و آموزش پخت انواع غذا

در این وبلاگ قصد دارم انواع غذا های ایرانی و خارجی رو معرفی و روش های پخت آنها را برای شما قرار بدم

معرفی و آموزش پخت انواع غذا

در این وبلاگ قصد دارم انواع غذا های ایرانی و خارجی رو معرفی و روش های پخت آنها را برای شما قرار بدم

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

پودینگ شکلاتی 

مواد لازم:

شیر پنج لیوان 

پودر کاکائو یک چهارم لیوان 

شکر یک لیوان 

کره شصت گرم

نشاسته ذرت یک چهارم لیوان

پودر ژلاتین چهار قاشق س

قهوه فوری دو ق س

شکلات تلخ(خیلی تلخ) صد گرم

خامه صبحانه یک و نیم لیوان 

آب جوش یک چهارم لیوان

طرزتهیه:

اول پودر ژلاتین رو روی یک لیوان شیر سرد بریزید و بعد بصورت بن ماری ذوب کنید 

قهوه فوری و ابجوش رو هم‌مخلوط کنید 

شکلات رو هم در مایکروفر ذوب کنید 

مابقی شیر،شکر ،خامه،نشاسته پودر کاکائو رو ترکیب و از صافی رد کنید روی حرارت ملایم مدام هم زده تا غلیظ شود در اخر کره شکلات مذاب رو اضافه کرده تا مجدد بجوش آید از روی حرارت برداشته وقتی از داغی افتاد ژلاتین بن ماری شده رو اضافه و سریعا هم میزنیم تا یکنواخت شود و مجدد از صافی رد کنید در قالب بریزید...

بهتره یک شب داخل یخچال بمونه و روز بعد از قالب براحتی درمیاد.

دستور صد در صد امتحان شده و تایید شده میباشد 

میتونید بصورت لیوانی هم سرو کنید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.