معرفی و آموزش پخت انواع غذا

در این وبلاگ قصد دارم انواع غذا های ایرانی و خارجی رو معرفی و روش های پخت آنها را برای شما قرار بدم

معرفی و آموزش پخت انواع غذا

در این وبلاگ قصد دارم انواع غذا های ایرانی و خارجی رو معرفی و روش های پخت آنها را برای شما قرار بدم

طرز تهیه درست کردن برنج قالبی

برای درست کردن برنج قالبی ابتدا به تعداد  نفرات برنج آماده خیس میکنیم. پیمانه تون میتونه لیوان معمولی یا پلو پز بشه. مثلا برای ما ۳ تا لیوان پلوپز. اگر برنجتون ایرانی بود اول تمیز میکنیم و خوب میشوریم ک خاک برنج از بین بره و اب زلال بشه. بعد به ازای هر پیمانه یک قاشق مرباخوری نمک دریا یا یک تکه اندازه گردو سنگ نمک استفاده کنید( سنگ نمک یا نمک دریا از خرد شدن برنج حین پخت جلوگیری میکنه) و حدودا یک تا سه ساعت برنج رو خیس میکنیم. بعد آب برای برنج میزاریم تا جوش بیاد. اگر به صورت کته درست میکنید یک پیمانه بیشتر از مقدار برنج آب توی قابلمه بریزید و اگر برنج دمی باشه از نصف قابلمه بیشتر باشه مقدار اب. سایز قابلمه خیلی مهمه. باید قابلمتون نسبت به مقدار برنج بزرگتر باشه که بتونه راحت قد بکشه و خمیر نشه. من برای برنج قالبی تو قابلمه بزرگتر برنج رو پختم بعد تو قالبمه سایز پانزده دم دادم. وقتی اب جوشید آب  برنج رو دور میریزیم و به اب در حال جوش  اضافه میکنیم.  و تایم میدیم تا برنج روی سطح اب بیاد. وقتی مقدار قابل توجهی برنج روی سطح اب اومد ابکش میکنیم.(تا اینجا برنج آبکش داریم، که وقتی برای ته چین میگیم برنج آبکش شده منظور همینه) توی قابلمه سایز ۱۵ و یا هر سایز دیگه ای ابتدا مقداری آب(برای خوب ترکیب شدن زعفران و روغن) ریخته روغن میریزیم و یک قاشق زعفران غلیظ دم کرده میریزیم مواد و خوب ترکیب میکنیم و مقداری برنج برای ته دیگ میریزیم و بعد بقیه برنج. خوب فشرده میکنیم و تایم میدیم از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تا دم بکشه. بهترین نشونه اینه که کناره های برنج کمی تغییر رنگ بده. بعد بشقاب رو روی قابلمه گذاشته و برمیگردونیم. توجه داشته باشید که قابلمه حتماااااا نچسب باشه. درست کنید 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.