معرفی و آموزش پخت انواع غذا

در این وبلاگ قصد دارم انواع غذا های ایرانی و خارجی رو معرفی و روش های پخت آنها را برای شما قرار بدم

معرفی و آموزش پخت انواع غذا

در این وبلاگ قصد دارم انواع غذا های ایرانی و خارجی رو معرفی و روش های پخت آنها را برای شما قرار بدم

اینم کیک کاسترد با روکش کرم کاسترد‌

اینم کیک کاسترد با روکش کرم کاسترد‌

‌ بریم سراغ دستورش

اول چهارتا تخم مرغ و با یه لیوان شکر وکمی وانیل پنج دقیقه هم میزنیم تا سفید و کشدار بشه بعد یه لیوان شیر و دو سوم لیوان روغن مایع ریخته و مخلوط میکنیم دو لیوان آرد و سه قاشق غذاخوری پودر کاسترد و کمی زعفران الک کرده و درحد مخلوط شدن هم میزنیم تو این کیک بکینگ پودر و آخر اضافه میکنیم یک قاشق بکینگ پودر هم به مواد افزوده و مخلوط میکنیم و در قالب چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای صدو هشتاد به مدت چهل دقیقه میزاریم تا بپزه.

دستور  کرم کاسترد برای روی کیک

دو قاشق پودر کاسترد و یک و نیم لیوان شیر و چهار قاشق شکر و کمی زعفران و مخلوط کرده و رو شعله مدام هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه این کرم و هم به صورت دسر میتونید سرو کنید هم مثل من روی کیک بریزید درهر صورت عالیه 

دوستان ممنون میشم اگه کارى مورد پسند واقع شد صلواتى نثار روح اموات کنید. ‌

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.