#کیک_کنجدی
توی این کیک وانیل استفاده نشده در صورت تمایل میتونید کمی وانیل بزنید. .
میتونید از پیمانه قنادی ویا لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید.
مواد لازم:
(اندازه لیوان 250 میلی لیتر)
4 عدد تخم مرغ
1/5 لیوان شکر
1 لیوان روغن
1 لیوان ماست
1 بسته بکینگ پودر 10 گرمی ترک (یا 1 قاشق مرباخوری )
2 لیوان آرد
2 قاشق غذاخوری کنجد
طرز تهیه:
قالب کیک را با کره خوب چرب کنید و کنجد بپاشید.
برای مایه کیک، در یک کاسه تخم مرغ و شکر را بریزید وحدود 10 الی 8 دقیقه با همزن برقی بزنید تا حجم مایه دو برابر شودبعد روغن و ماست را اضافه کنید و یکدور با همزن بزنید در حد مخلوط شدن بعد مواد خشک (آرد وبکینگ پودر را که از قبل سه بار الک کرده بودید) اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا مایه صاف ویکدست شود.
مایه را داخل قالب بریزید و بزارید در فر تا از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 تا35 دقیقه تا کیک پخته شود.
(با خلال چک کنید) بعد بزارید کیک که خنک شد از قالب جدا کنید. .