معرفی و آموزش پخت انواع غذا

در این وبلاگ قصد دارم انواع غذا های ایرانی و خارجی رو معرفی و روش های پخت آنها را برای شما قرار بدم

معرفی و آموزش پخت انواع غذا

در این وبلاگ قصد دارم انواع غذا های ایرانی و خارجی رو معرفی و روش های پخت آنها را برای شما قرار بدم

آموزش طرز تهیه کیک بدون فر ترکیه ای

  

کیک بدون فر ترکیه ای

اینم کلیپ کیک بدون فر

موادلازم برای داخل کیک

سیب متوسط  ۲ عدد 

عسل  ۲ قاشق غذاخوری 

انگور خشک  ۱ مشت(قابل حذف هست)

مواد لازم برای کیک:

تخم مرغ 3 عدد

شکر ۱۰۰ گرم 

وانیل یک قاشق چای خوری

بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری

آرد  ۱۵۰ گرم (آرد را کم کم اضافه کنید تا زمانی که به غلظت ِ مورد نظر برسد. غلظت آن را از ویدیو میتوانید ببینید.)

دارچین ۱ قاشق مرباخوری

فندق یا گردو  ۱ استکان(نصف پیمانه)

کره ذوب شده ۱۲۵ گرم

طرز تهیه

اول روی کیک را آماده میکنیم. در دمای اتاق، تخم مرغ و شکر را تا زمانی که به رنگ سس برسد، هم میزنیم. یکی از سیب های خورد شده و باقی مواد را باهم مخلوط میکنیم. قابلمه تفلون به ابعاد ۲۰ سانت را روی اجاق میگذاریم. سیب خورد شده ی دوم، عسل و انگورها را گرم میکنیم. حین ِ جوش آمدن مواد ِ آماده شده را هم اضافه میکنیم و با درب ِ بسته و در حرارت خیلی خیلی کم حدود یک ساعت میگذاریم تا بپزد.تا وقتی روی کیک کاملا بپزد وبه دست نچسبد میگذاریم روی اجاق بماند. ده دقیقه بعد از خاموش کردن اجاق، قابل سرو است. اگر حین سرو عسل گرم شده را رویش بریزیدو یابابستنی وانیلی سروکنیدطعمش فوق العاده میشود

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.