معرفی و آموزش پخت انواع غذا

در این وبلاگ قصد دارم انواع غذا های ایرانی و خارجی رو معرفی و روش های پخت آنها را برای شما قرار بدم

معرفی و آموزش پخت انواع غذا

در این وبلاگ قصد دارم انواع غذا های ایرانی و خارجی رو معرفی و روش های پخت آنها را برای شما قرار بدم

طرز ماهی شکم پر خوشمزه

 

ماهی شکم پر

مواد لازم :

(برای شش نفر)

ماهی سفید : ۲ عدد 

سبزی دلال : ۳۰۰ گرم

رب انار : ۱ قاشق غذاخوری

ترشی آلو : ۱ قاشق غذاخوری

گردو چرخ شده : ۳ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط رنده شده : ۱ عدد 

نمک ، فلفل سیاه و زرد چوبه : به مقدار لازم

.

دستور تهیه :

ابتدا تمام سطح داخل و خارج ماهی را آغشته به نمک، فلفل و زردچوبه می کنیم.

سبزی دلال، ترشی آلو، رب انار، گردو و پیاز را همراه با مقداری نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم.

داخل ماهی و آبشش ها را با ترکیب بالا پرکرده، ماهی را با نخِ آشپزی، خوب دوخته تا مواد حین پخت بیرون نریزد.

برای پخت ماهی روغن مایع داخل ماهیتابه ریخته شعله را زیاد می کنیم ماهی ها را قرار داده بطوریکه در مدت زمان ۱۵-۱۰ دقیقه یک طرف سرخ شود حال ماهی ها را برگردانده شعله را کم می کنیم در حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه صبر کرده تا طرف دیگر سرخ و کل ماهی پخته شود.

ماهی پخته شده را همراه با سبزی پلو ، زیتون لیموترش و نارنج سرو کنید.

نوش جان

.

 نکته :

سبزی دلال ترکیب سبزی های محلی (اناریجه، زولنگ، اوجی، سبزی سیر) که با سیر، رب انار، ترشی آلو و گردو مخلوط شده است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.