معرفی و آموزش پخت انواع غذا

در این وبلاگ قصد دارم انواع غذا های ایرانی و خارجی رو معرفی و روش های پخت آنها را برای شما قرار بدم

معرفی و آموزش پخت انواع غذا

در این وبلاگ قصد دارم انواع غذا های ایرانی و خارجی رو معرفی و روش های پخت آنها را برای شما قرار بدم

طرز تهیه مرغ با سس کاری

  

مرغ با سس کاری


مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها :

_ران مرغ ۱۵ الی ۲۰ تکه

_ پیاز یک عدد

_سیر ۳ الی ۴ حبه 

_رب یا سس گوجه دو قاشق 

_ آویشن یک قاشق

_ پاپریکا یک قاشق چایخوری 

_ فلفل نصف قاشق چایخوری 

_ریزه نصف قاشق چایخوری 

_ ادویه کاری دو قاشق چایخوری 

_روغن زیتون یک فنجان 

_سس سویا یک قاشق  برای تهیه ی سس جهت مزه دار کردن و پختن مرغ ها  پیاز و سیر را رنده کرده و با تمام ادویه ها ، رب ، سس سویا ، روغن زیتون  کاملا مخلوط کرده . سپس به مرغ های شسته و پاک شده اضافه کنید و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال استراحت بدید . در کف ظرف کاغذ فویل سپس کاغذ روغنی و مرغ ها را قرار داده و مجددا روی مرغ ها را با کاغذ روغنی و فویل بپوشانید و به مدت ۴۵ دقیقه درفر با دمای ۲۰۰ درجه بپزید. سپس فویل و کاغذ روی مرغ ها را برداشته و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در مجدد در فر قرار داده تا برشته تر شود در صورت دلخواه می تونید گریل فر رو روشن کنید تا طلایی شود  نوش جان 

پ.ن : این مرغ رو بر روی گاز هم می تونید درست کنید و نوش جان کنید . فقط شعله باید بسیارکم باشه ودرکف تابه کمی پیازیاهویج قراربدیدتامرغها نسوزند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.