معرفی و آموزش پخت انواع غذا

در این وبلاگ قصد دارم انواع غذا های ایرانی و خارجی رو معرفی و روش های پخت آنها را برای شما قرار بدم

معرفی و آموزش پخت انواع غذا

در این وبلاگ قصد دارم انواع غذا های ایرانی و خارجی رو معرفی و روش های پخت آنها را برای شما قرار بدم

طرزتهیه تهچین خوشمزه وخوش عطره

  

طرزتهیه تهچین هست. چون واقعاخوشمزه وخوش عطره و خیلی هم خوش قیافه است. 

برای درست کردنش میتونیددوقاشق سس مایونزبه مواداضافه کنیدکه من قدیمااستفاده نمیکردم. 

میتونیدفقط اززرده استفاده کنید، ولی به نظرم لازم نیست چون اضافه کردن مقدارکمی پودرهل اینقدرعطرفوق العاده ای بهش میده که اصلافکرمیکنید هیچ تخم مرغی توی این ترکیب استفاده نشده 

فلفل سیاه وزعفرون هم که جای خود داره. 

برای یکربع بیست دقیقه اول روی قالب یه سینی بذاریدیاروش فویل بکشیدتا برنج دم بکشه و بعد برش دارید که برشته بشه. 

جزییات مواد اولیه: 

برنج آبکش شده چهارپیمانه استاندارد ( معادل یک لیوان بزرگ برنج خشک/ دو نیم پیمانه پلوپز برنج خشک) 

دوتخم مرغ

یک سوم لیوان روغن

سه چهارم لیوان ماست پرچرب همزده

نصف استکام زعفران آبکرده

یک چهارم قاشق مرباخوری پودرهل

نمک به میزان لازم (حتما به آب برنج هم هنگام جوشیدن نمک اضافه کنید) 

زرشک تازه،خلال بادام وپسته مقداری برای تزیین

برای موادمیانی هم یک تکه بزرگ سینه مرغ، یک پیازمتوسط، پنجاه گرم کره، نمک و زردچوبه ومقداری زعفران.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.