ترشی چاقاله تمرهندی
تحفه ای از سیستان و بلوچستان از گالری دوست عزیز :
.
ترشی با تمرهندی:
یک بسته تمرهندی رسیده رو در یک لیوان سرکه خوب حل می کنیم تا پوست و هسته جدا بشه ( اگه چاقاله تمر هندی در دسترس بود میکس کرده و استفاده می کنیم ) با یک بته سیر، چند دانه فلفل سبز و یه مشت موسیر که توی آب خیس و نرم شده همراه نعنا و جعفری و ترخون و مرزه و گشنیز خرد شده نمک و زرد چوبه، ادویه ترشی جنوب و یک قاشق مربا خوری سیاه دونه مخلوط می کنیم و این پایه اصلی ترشی می شه .
حالا می تونید چهار تا بادمجون پوست کنده ریز شده که کمی نمک زدین و آبش رفته بهش اضافه کنید یا کبابی کنید تا لیته بادمجون داشته باشید یا بامیه خام یا نیم پز توش بریزید ترشی بامیه درست کنید بعد هم شیشه رو با سرکه پر کنید.