پودر ژله : ۳بسته
بستنی وانیلی لیوانی :۳ عدد
آب جوش:برای هر رنگ یک لیوان
ژله های به کار برده شده در این ژله: لیمو، موز، پرتقال
ابتدا بستنی وانیلی را در دمای محیط قرار می دهیم تا نرم شود ( فقط بستنی باید کمی نرم شود و نباید بیش از حد شل شود ) .
یک بسته پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل می کنیم و روی حرارت بخار آب مواد را هم می زنیم تا ژله شفاف شود.
وقتی پودر ژله را در آب جوش حل کردیم یک عدد بستنی وانیلی را به آن اضافه و مخلوط می کنیم تا مواد صاف شوند .
سپس در قالب مورد نظرمان می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا ژله نیم بند شود.
یعنی اجازه ندهیم کاملا ببندد،چون موقع سرو لایه ها ازهم جدا میشوند.
سپس بسته دوم ژله را مانند روشی که در بالا توضیح دادیم در آب جوش حل می کنیم و پس از مخلوط کردن با بستنی وانیلی روی لایه اول می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا آماده شود.
وقتی لایه ی دوم نیم بند شد لایه ی سوم را نیز آماده کرده و روی لایه های قبلی میریزیم.
دراخر حداقل ژله را به مدت۲ساعت باید در یخچال قرار دهیم تا ژله آماده سرو شود.
نکته ای هست حتما اجازه بدید حتما ژله خنک بشن بعد روی لایه قبلی بریزید که آب نشن ژلهاتون