معرفی و آموزش پخت انواع غذا

در این وبلاگ قصد دارم انواع غذا های ایرانی و خارجی رو معرفی و روش های پخت آنها را برای شما قرار بدم

معرفی و آموزش پخت انواع غذا

در این وبلاگ قصد دارم انواع غذا های ایرانی و خارجی رو معرفی و روش های پخت آنها را برای شما قرار بدم

آموزش پخت یتیمچه خوشمزه ترین غذای سنتی

  

یکی ازغذاهای بدون گوشت که خداروشکر توخانواده چهارنفره ماهمه دوست دارند


خیلی راحت اماده میشه وخیلی هم خوشمزس بشرط اینکه بادمجون دوست داشته باشید

ابتدا دو سه تاپیاز درشت خلالی کردم ودرروغن سرخ  وکمی زردچوبه زدم یک ونیم تادوکیلو بادمجون وپوست کندم وشستم ومکعبی برش زدم وداخل پیاز داغ ریختم تاکمی تفت بخوره(چندمرحله هم بزنید تاهمه قسمتها تفت بشه حالا چهارپنج تا گوجه رومیکس کردم وبه مواداضافه ونمک وفلفل سیاه وقرمز زدم وگذاشتم باشعله متوسط پخته بشه(اگر مایل بودید سیرهم اضافه کنید ولی من نریختم) چندمرحله هم بزنید تا ته نگیره وموادباهم مخلوط بشه 

من داخلش اب نریختم چون گوجه اب داشت وبااب گوجه پخته میشه

بعضی ها سیب زمینی هم میریزند که من نریختم مایتیمچه رو بدون سیب زمینی درست میکنیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.