معرفی و آموزش پخت انواع غذا

در این وبلاگ قصد دارم انواع غذا های ایرانی و خارجی رو معرفی و روش های پخت آنها را برای شما قرار بدم

معرفی و آموزش پخت انواع غذا

در این وبلاگ قصد دارم انواع غذا های ایرانی و خارجی رو معرفی و روش های پخت آنها را برای شما قرار بدم

طرز تهیه آلو اسفناج


  آلو اسفناج

اول ازهمه بگم که رمزخوشمزگی این غذا جاافتادنشه.

ویه نصیحت مادربزرگانه

دخترای گلم یه زودپز بخرین ببینین چقدرخورشاتون جاافتاده ترُخوش عطرُ طعم ترمیشه چون زمان کمتری میبره وهم عطرهم خواص مواد حفظ میشه

دوتاپیاز بزرگ پیازُنگینی خورد کنید وسرخ کنیدتا سبک بشه،

گوشت خورشتی(٣٠٠ گرم) رو هم اضافه کنیدتاتغییر رنگ بده وآبش کشیده بشه زردچوبه وفلفل روهم تفت بدین،

تویه تابه اسفناج خورد شده(دو کیلو) رو اضافه کنیدتاآبش خشک بعدروغن اضافه کنیدوتقت بدین، به گوشت وپیازاضافه کنید،

آب بریزین (٤لیوان)تاجوش بیادوشعله روکم کنید،

بعدازدوتاسه ساعت،نمک،آلوبخارای خیس خورده(ده تا پانزده عدد)وچاشنی که آبلیمو یاآبغوره هست رواضافه کنید.

یک ساعت دیگه زمان بدین تاآلو اسفناج کاملاًجابیفته ودرآخرهم محلول زعفرون بزنیدبعدازچنددقیقه شعله روکم کنید بادرب بازبزاریدروغن بندازه وسرو کنید

(داخل زودپزدوساعت وقابلمه حدود ٤ ساعت زمان لازمه تاجابیفته.)

سالاد انار و اسفناج

اسفناجای کوچیکُ تازه(بیبی اسفناج ترجیحاً)انار،فیله پرتقال خورد شده،گردو وپنیر،با سرکه بالزامیک و یا رب انار رقیق شده میل کنید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.