معرفی و آموزش پخت انواع غذا

در این وبلاگ قصد دارم انواع غذا های ایرانی و خارجی رو معرفی و روش های پخت آنها را برای شما قرار بدم

معرفی و آموزش پخت انواع غذا

در این وبلاگ قصد دارم انواع غذا های ایرانی و خارجی رو معرفی و روش های پخت آنها را برای شما قرار بدم

طرز تهیه کلم پلو شیرازی

آموزش پخت کلم پلو شیرازی

روش پخت غذا های ایرانی 

طرز تهیه کلم پلو شیرازی اصل




برای مشاهده متن به صورت کامل و آگاهی از طرز تهیه کلم پلو روس ادامه مطلب کلیک کنید

 

 مواد لازم:

کلم قمری ١ عدد متوسط

(گوشت چرخکرده ٢٠٠ گرم،پیاز ١عدد متوسط،نمک،فلفل،زردچوبه،آردنخودچی ١قاشق غذاخوری و آرد گندم ١ قاشق غذاخوری)

سبزی معطر(ترخون،تره،شوید،ریحان) حدودا٥ قاشق غذاخوری(خشک یا تازه)

برنج ایرانی ٤ پیمانه پلوپزی

طرز تهیه:ابتدا کلم هارا به صورت خلالی برش داده و بعد در روغنی که مقداری زردچوبه ریختین تفت میدهیم و میزاریم کنار،گوشت قلقلی ها رو هم با موادی که بالا در پرانتز نوشتم مخلوط کرده و اندازه بزرگتر از فندق قلقلی میکنیم و وقتی سرخ کردیم میزاریم کنار،حالا برنج را طبق معمول آبکش کرده(در آبی که برنج را ریختیم مقدار کمی زردچوبه بریزید) ، کف قابلمه سیب زمینی یا نان میزاریم و مقداری برنج سفید بعد روش مقداری کلم سرخ شده ،مقداری گوشت قلقلی سرخ شده و بعد هم مقداری سبزی معطر ریخته و دوباره همین مرحله را تکرار میکنیم تا موادمون تموم بشه،در آخر هم مقداری روغن حیوانی را داغ کرده با زعفران دم کشیده قاطی کرده و روی برنج ریخته و دم میکنیم.

پ ن:میتونید به جای کلم قمری از کلم برگ استفاده کنید که اونم خوب میشه ولی اصل این غذا با همین کلم هست که الانم فصلشه و خیلی هم خوشمزه تره.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.