آموزش پخت کلم پلو شیرازی
روش پخت غذا های ایرانی
طرز تهیه کلم پلو شیرازی اصل
برای مشاهده متن به صورت کامل و آگاهی از طرز تهیه کلم پلو روس ادامه مطلب کلیک کنید
کلم قمری ١ عدد متوسط
(گوشت چرخکرده ٢٠٠ گرم،پیاز ١عدد متوسط،نمک،فلفل،زردچوبه،آردنخودچی ١قاشق غذاخوری و آرد گندم ١ قاشق غذاخوری)
سبزی معطر(ترخون،تره،شوید،ریحان) حدودا٥ قاشق غذاخوری(خشک یا تازه)
برنج ایرانی ٤ پیمانه پلوپزی
طرز تهیه:ابتدا کلم هارا به صورت خلالی برش داده و بعد در روغنی که مقداری زردچوبه ریختین تفت میدهیم و میزاریم کنار،گوشت قلقلی ها رو هم با موادی که بالا در پرانتز نوشتم مخلوط کرده و اندازه بزرگتر از فندق قلقلی میکنیم و وقتی سرخ کردیم میزاریم کنار،حالا برنج را طبق معمول آبکش کرده(در آبی که برنج را ریختیم مقدار کمی زردچوبه بریزید) ، کف قابلمه سیب زمینی یا نان میزاریم و مقداری برنج سفید بعد روش مقداری کلم سرخ شده ،مقداری گوشت قلقلی سرخ شده و بعد هم مقداری سبزی معطر ریخته و دوباره همین مرحله را تکرار میکنیم تا موادمون تموم بشه،در آخر هم مقداری روغن حیوانی را داغ کرده با زعفران دم کشیده قاطی کرده و روی برنج ریخته و دم میکنیم.
پ ن:میتونید به جای کلم قمری از کلم برگ استفاده کنید که اونم خوب میشه ولی اصل این غذا با همین کلم هست که الانم فصلشه و خیلی هم خوشمزه تره.