معرفی و آموزش پخت انواع غذا

در این وبلاگ قصد دارم انواع غذا های ایرانی و خارجی رو معرفی و روش های پخت آنها را برای شما قرار بدم

معرفی و آموزش پخت انواع غذا

در این وبلاگ قصد دارم انواع غذا های ایرانی و خارجی رو معرفی و روش های پخت آنها را برای شما قرار بدم

آموزش پخت آش بلغور


طرز تهیه آش بلغور

روش  پخت آش بلغور


 

برای مشاهده  و آگاهیا از روش پخت روی ادامه مطلب کلیک کنید

 موادلازم

سبزی آش (تره، گشنیز، جعفری، اسفناج) نیم کیلو (بیشترم شد چه بهتر)

نخود نصف پیمانه

لوبیاچیتی نصف پیمانه

عدس یک‌پیمانه

بلغور گندم یک‌پیمانه

پیاز 

نعنا

نمک، فلفل، زردچوبه 

طرزتهیه

نخود و لوبیا رو‌باهم و عدس رو جدا از شب قبل بزارید خیس بخوره یکی دوبار آبش رو‌عوض کنید 

نخود و لوبیا رو باهم بزارید بپزه 

بلغور، عدس، سبزی و پیاز خورد شده رو همراه زردچوبه(یکی دوقاشق غذاخوری بریزین خوشرنگ شه)، نمک و فلفل سیاه (من یه کوچولو فلفل زیاد میریزم) در قابلمه بریزید آب اضافه کنید و بزارید جوش بیاد بعد از جوش آمدن زیر شعله رو‌کم کنید و درش رو بزارید و اجازه بدید بپزه و کمی لعاب بندازه اگر آب قلم داشتین حتما داخل اش بریزید نداشتین یه دونه عصاره گوشت بندازین

بعد از اینکه نخود و لوبیا پخته شد به آش اضافه کنید صبر کنید خوب لعاب بندازه، هر از گاهی آروم هم بزنید تا آش ته نگیره

پیاز داغ آماده کنید برای روی آش (من پیاز زیاد دوست دارم یکی دو قاشق پیاز داغ هم داخل آش میریزم آخراش که خیلی خووشمزه میکنه)

نعنا رو هم با کمی روغن در تابه ی دیگری یه کوچولو تفت بدید


بریم سر نکات مهم

این آش هم با کشک خوشمزه میشه هم با ماست بعضی ها هم موقع خوردن داخلش دوغ میریزن از جمله همسرم، ولی من با کشک بیشتر میپسندم

اضافه کردن سوسن عنبر داخل این نوع آش ها عطر و‌طعم خوبی میده مخصوصا آش رشته (سوسن عنبر یه سبزی شبیه به پونه و نعناس از نظر ظاهر که بیشتر وقتا میگیرم و خشک‌میکنم)

من همیشه داخل آش دو قاشق پیاز سرخ شده اضافه میکنم یکمی هم زردچوبه داخل روغنش سرخ میکنم تا آش خوشرنگتر بشه

معمولا زمان پخت زیادی میدم به پختن آش یا خورشتهام تا لعاب خوبی بهش بده.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.